Рейтинг на най-добрите колички за близнаци

Бебешките колички са първият транспорт за бебета, от който те научават за света около тях, разглеждайки околностите им. Много по-лесно е да намерите превозно средство за едно дете, отколкото за близнаци или близнаци, затова посветихме отделна статия на тази тема. Експертите на "Експерт-качество" предлагат грижовни родители да се запознаят с рейтинга на най-добрите колички за близнаци. С представените в него модели ще бъде удобно както за деца, така и за майки и бащи. В същото време обикновената разходка със сигурност ще се превърне в интересно приключение, а не ужас, тъй като всеки родител може да се справи с контрола на инвалидни колички.

Най-добрите колички за близнаци

Днес производството на двуместни превозни средства не се ограничава до оскъден асортимент от два или три модела, както беше само преди няколко години. За потребителите има много различни превозни средства от домашно, китайско, немско, швейцарско, полско производство. Може да бъде трудно да изберете количка за близнаци от толкова широк списък, така че нашата редакция предлага ТОП-6 от най-добрите модели, от които определено ще можете да изберете правилната опция.

1. Valco Baby Snap Duo

Детска количка Valco Baby Snap Duo за близнаци

В класацията на количките за близнаци първото място заема модел, проектиран по лаконичен и монохроматичен начин. Тук има 4 колела, докато разстоянието между предното и задното е различно за по-голямо удобство на родителите.

Моделът е сгънат според механизма "книга". Тежи малко по-малко от 10 кг, като е позволено да го натоварвате не повече от 20 кг. Колелата тук са направени от каучук и имат различни размери, което увеличава способността на количката да се движи по разстояние. Други транспортни характеристики: петточкови предпазни колани, качулки от плат, дълбоко прилепване.

Средната цена на превозно средство е в рамките на 30-32 хиляди рубли.

Професионалисти:

 • лесно се разгъва;
 • леко тегло;
 • способността да се работи с една ръка;
 • просторна кошница за пазаруване;
 • добър прозорец за гледане;
 • големи качулки.

минус купувачите наричат ​​липсата на допълнителни джобове.

2. Inglesina Twin Swift

Inglesina Twin Swift количка за близнаци

Количката за близнаци се произвежда от италиански производител, специализиран в продукти за мобилност на бебета (колички и столчета за кола). Асортиментът на компанията винаги съдържа модели, които са интересни за купувачите, а Twin Swift е един от тях.
Превозното средство е подходящо за бебета над 6 месеца. Сгъва се според механизма "бастун", има 12 колела, както и петточкови предпазни колани. Качулките са изработени от здрава тъкан. Като добавка се предлага кошница за пазаруване.

Средната цена на транспорта достига 15 хиляди рубли.

Ползи:

 • 4 позиции на облегалката
 • маневреност;
 • леко тегло;
 • лекота на управление;
 • универсален дизайн.

недостатък отчита се отсъствието на напълно хоризонтално положение.

Този модел няма най-дълбоката седалка и това е доста типично за типа "бастун", което е важно да се има предвид при избора на всяка количка с подобен механизъм.

3. Количка за близнаци TFK Twin Adventure

TFK Twin Adventure количка за близнаци

Този модел също често получава положителни отзиви по свой адрес, освен това повечето от тях са свързани със стилния външен вид. Така, транспортът е декориран само в едноцветни версии, но асортиментът включва както светли, така и тъмни цветове. Колелата тук са със същия размер, а общият им брой достига 4.

Превозното средство се сгъва според механизма "книга". Има надуваеми колела с възможност за заключване, класически петточкови предпазни колани и пружинна възглавница.
Ще бъде възможно да закупите количка за близнаци за 48 хиляди рубли.

Предимства:

 • отлична способност за преминаване през цялата страна;
 • възможност за инсталиране на столче за кола, люлка и пешеходен блок;
 • регулируема стойка за крачета;
 • водоустойчива качулка;
 • плътна кошница за пазаруване;
 • удобна дръжка.

недостатък хората главно смятат цената за висока.

4. Babyhit Twicey

Babyhit Twicey количка за близнаци

Идеален за родители, които търсят лека количка за две деца. Дизайнът изглежда интересен и привлекателен, тъй като дизайнът е универсален и умерено ярък. Моделът се движи на 12 колела (6 двойни колела отпред и отзад).
Леката двойна количка буквално тежи 9 кг. Към него вече са прикрепени петточкови предпазни колани, както и пружинна възглавница. Кошницата за пазаруване е от плат. Комплектът включва нос за крака, мрежа против комари, пешеходен блок с броня, регулируема облегалка и поставка за крачета.

Продуктът е най-евтиният в нашата класация и струва 7-8 хиляди рубли. средно аритметично.

Професионалисти:

 • модерни цветове;
 • големи качулки;
 • удобни и топли капаци за крака;
 • маневреност.

Хората в недостатък наричат ​​не най-добрата система за поглъщане на удари, но за тази ценова категория общото качество на количката е прилично.

5. Количка за близнаци Chicco Echo Twin

Chicco Echo Twin количка за близнаци

Превозното средство, което е привлекателно на външен вид и характеристики, се произвежда от популярна марка детски стоки. Асортиментът му включва елементи от мебели, столчета за кола, играчки, дрехи и обувки, но най-важното място заемат количките и този модел е един от най-добрите представители на каталога.

Транспортът тежи малко повече от 13 кг и може да издържи до 40 кг. Има 12 колела, където предните са въртящи се и с възможност за заключване. Законната възраст за използване на тази количка е 0,5-3 години. Комплектът включва дъждобран и кошница за пазаруване.

Евтина количка за близнаци ще струва 12 хиляди рубли.

Ползи:

 • компактност при сгъване;
 • няколко позиции на облегалката;
 • включен мек матрак;
 • изгодна цена.

недостатък единственото нещо тук е голямото тегло на конструкцията.

От отзиви. Майките могат да бъдат трудни да заредят количката в колата, но за бащите никога не е трудно.

6. Bumbleride Indie Twin за две деца

Bumbleride Indie Twin количка за близнаци

Оценката се попълва от модел, изработен от екологично чисти материали, който е характерен за производителя. Наистина е достоен за внимание, съдейки по отзивите на истинските собственици, защото има универсален дизайн и големи колела, които могат да преодолеят всякакви препятствия.

Дизайнът на количката с двойно тегло тежи 15 кг, но може да поддържа два пъти по-голяма тежест. Разрешено е да се използва за бебета над шест месеца. Колелата са надуваеми, предните колела са въртящи се, а задните колела имат спирачка. Комплектът включва: дъждобран, държач за чаша, компактна помпа, покривало за краката на детето.
Възможно е да закупите количка за около 34 хиляди рубли. (В зависимост от региона)

Предимства:

 • качествени колела;
 • надеждни предпазни колани;
 • водоустойчива качулка;
 • просторна кошница.

недостатък общите размери на конструкцията са стърчащи, поради което тя се поставя във всеки пътнически асансьор.

Каква количка за близнаци да купя

Нашият преглед на най-добрите колички за близнаци включва модели с високо качество. Всички те са удобни, безопасни и издръжливи.Правилният избор на транспорт за бебета трябва да се основава на два критерия - размери и цена. Компактните размери са важни за родителите, които планират да транспортират количката в кола, и те се предлагат в моделите Valco Baby Snap Duo и TFK Twin Adventure. За цената най-печелившите ще бъдат Babyhit Twicey и Chicco Echo Twin.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфона и телефони