8 най-добри детски сноуборда

Сноубордът е чудесен начин за активна почивка. Днес в него се занимават не само възрастни, но и деца и затова екипировката за този вид спорт набира все по-голяма популярност. Много активни момчета и момичета мечтаят да слязат върху дървена дъска по снежен склон, но не всеки успява да го „оседлае“ за първи път. Ето защо нашата редакция предлага на читателите оценка на най-добрите детски сноуборди, която включва само висококачествени и най-удобни модели за начинаещи. Такива дъски ще зарадват всеки собственик, тъй като буквално е много лесно да ги усетите.

Най-добрите детски сноуборди

Въпреки факта, че някои хора смятат, че сноубордът е много странен спорт за деца, които наскоро започнаха да се държат на краката, неговата актуалност само се увеличава с всяка зима. Нашите експерти са събрали осем от най-добрите модели, които могат да развият издръжливост и реакция при бебетата, както и да тренират вестибуларния апарат и чувство за баланс. Оценката ще ви помогне да изберете детска олимпийска спортна екипировка за всяка възраст, тъй като има опции както за много млади екстремни спортисти, така и за по-възрастни.

1. Jones Snowboards Prodigy (18-19)

Сноуборд Jones Snowboards Prodigy (18-19)

Първата позиция се заема от сноуборд, който често получава положителни отзиви. Подходящ е както за момчета, така и за момичета, тъй като дизайнът тук е по-скоро универсален. Дъската има Twin Tip - Посочена форма.

Моделът се откроява с комбинираното си отклонение и екструдираната плъзгаща се повърхност. Ще бъде лесно да се справите както за начинаещи в този спорт, така и за опитни сноубордисти. Твърдостта на дъската е близка до средна, на ниво 4/10. По отношение на възрастта, сноубордът ще бъде идеален за деца на 7-8 години.

Средната цена на стоките достига 18 хиляди рубли.

Професионалисти:

 • оптимална твърдост;
 • отлична плаваемост;
 • подходящ за начинаещи и напреднали;
 • лекота на управление;
 • включени надеждни крепежни елементи.

Против не е намерен.

2. Сноуборд за деца HEAD Rowdy Jr (18-19)

Сноуборд HEAD Rowdy Jr (18-19)

Моделът от световен производител на първокласна екипировка и облекло за спорт изглежда страхотно и има фирмено лого от двете страни. Марката е основана през миналия век, но придоби популярност много бързо и затова днес нейните продукти са високо ценени.
Сноуборд за деца на възраст 5-6 години и повече е подходящ за начинаещи и напреднали спортисти. Особено удобно е да карате на него за деца с тегло над 20 кг и височина 90 см. Характеристиките на модела включват: отклонение от типа рокер, 2x4 ипотеки, оптималното разстояние между опорите.

Ще бъде възможно да закупите детски сноуборд за средно 10-12 хиляди рубли.

Ползи:

 • младежки дизайн;
 • екструдирана дънна повърхност;
 • благоприятна цена.

3. ГЛАВА Rowdy Kid (18-19)

Сноуборд HEAD Rowdy Kid (18-19)

Детски сноуборд с връзки за начинаещо дете е творчески декориран с ярки цветове. Подхожда на момчета и момичета и има по-широка талия от конкурентите си.

Сноуборд за деца на 4 и повече години, чудесен за учене. Препоръчителното тегло на спортист за него е 20 кг или повече, височина - от 70 см. Конструкцията тук е от тип капачка, отклонението е рокер.

Детски сноуборд за малките струва около , в зависимост от региона.

Предимства:

 • оптимална ширина на дъската;
 • висококачествена плъзгаща се повърхност;
 • издръжливост.

4. BF сноуборд Techno (18-19)

Сноуборд BF сноуборд Techno (18-19)

Сноуборд за деца на възраст 10-12 години е произведен от руска компания. Той е декориран в типичния за производителя стил и има стандартна удължена форма.

Универсалният модел със сандвич конструкция има форма All Mountain. Разрешено е да се вози на него за начинаещи и деца с прогресивно ниво. На височина е по-подходящ за спортисти по-високи от 139 cm.
Ценовият етикет на дъската е приятен за всички - 8 хиляди рубли.

Професионалисти:

 • средна твърдост;
 • Цялата планинска форма е идеална за начинаещи;
 • вертикално ядро;
 • за начинаещи и напреднали.

5. БУРТОН Feelgood Smalls (18-19)

Сноуборд BURTON Feelgood Smalls (18-19)

Един от най-добрите, съдейки по отзивите на клиентите, BURTON Feelgood Smalls радва всеки от своите собственици с интересен дизайн. По отношение на цвета, дъската може да се припише по-скоро на универсална, защото е интересна както за момичета, така и за момчета.

По отношение на размера и теглото, това е идеалният сноуборд за дете на 9 години, той има вложки от тип Channel. Този модел сноуборд е по-подходящ за нивото на спортиста, напреднал или професионален. Основните характеристики на модела: отклонение на гребена, екструдирани плъзгащи се повърхности, форма Twin Tip. По отношение на височината дъската е подходяща за дете от 130-140 cm.

Сноубордът се продава за около 16-17 хиляди рубли.

Цената на детските сноуборди варира в зависимост от сезона. Така че през лятото дъска може да бъде закупена почти два пъти по-евтино, отколкото по-близо до зимата.

Ползи:

 • традиционно отклонение;
 • удобни размери за транспортиране в автомобил;
 • съответствие на цена и качество;
 • способността да правите сложни трикове.

недостатък единственото тук е, че сноубордът не е подходящ за тренировки.

6. BF сноуборд Млада дама (18-19)

Сноуборд BF сноуборд Young Lady (18-19) сноуборд

Универсална зимна черупка със сандвич дизайн има интересен външен вид. Удължената форма и логото на производителя на дъното все повече привличат вниманието на младите хора.

Версията за деца на 12 и повече години ви позволява бързо да се научите да карате благодарение на удобните стойки и спечената повърхност на плъзгане. Ядрото тук е вертикално, твърдостта е средна.
Сноуборд за деца начинаещи ще струва около 8 хиляди рубли.

Предимства:

 • съвпадение на цена и качество;
 • оптимална твърдост;
 • здравина на дъската.

недостатък в гамата има малък брой цветове.

7. Детски сноуборд Termit Jockey (17-18)

Сноуборд Termit Jockey (17-18)

Интересен сноуборд с цветни изображения има класическа форма с стеснена "талия". Изглежда по-подходящ за момчета, въпреки че понякога зарадва и момичетата.

Моделът за малки деца от 10-годишна възраст има отклонение от нулевия тип камбър. Плъзгащата част е екструдирана тук, вградена - 4х4. По отношение на твърдостта дъската е доста мека (ниво 2/10).

Детски сноуборд с подвързки се продава за 7 хиляди рубли.

Професионалисти:

 • удобна форма;
 • лекота на управление;
 • якост.

8. BURTON Process Smalls (18-19)

Сноуборд BURTON Process Smalls (18-19)

Завършването в класацията на най-добрите детски сноуборди е младежкият дизайн. Тя е удължена и леко заострена към средата. На външен вид дъската е по-подходяща за момчета, тъй като асортиментът има опции със съответните изображения.

Сноуборд за деца на 10 и повече години е разрешен за използване както от начинаещи, така и от напреднали спортисти. Отклонението тук е от тип нулев камблер. Плъзгащата се повърхност на модела се счита за оптимална за много - екструдирана. Минималното тегло на детето за тази дъска е 32 кг, максималното е 68 кг.
Средната цена на този сноуборд за деца достига

Ползи:

 • стилен дизайн;
 • качествени ипотеки;
 • удобна форма за обучение;
 • равна ширина на носа и опашката.

недостатък купувачите обмислят трудността на използването на дъската от малко дете.

Препоръчителната височина на сноубордист за този модел е 140 см или повече.

Кой сноуборд за деца да купя

Прегледът на най-добрите сноуборди за деца включва доста интересни модели, от които грижовните родители ще трябва да изберат най-оптималния вариант. Когато купувате, се препоръчва да се съсредоточите не само върху възрастта на малкия спортист, но и върху твърдостта.Така че в описанията е посочена подходящата възраст за всеки борд, а по отношение на твърдостта е по-добре да се разгледат средни опции: BF сноуборд Techno, Jones Snowboards Prodigy, BF snowboards Young Lady.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфона и телефони